ZIZO in Meppel, Het Klooster in Nuenen, Stadion Galgenwaard in Utrecht, De Kentering in Rosmalen én de Beursfabriek in Nieuwegein zijn de nieuwe locaties voor Soul City

Voor het Soul City Party concept zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, passende locaties voor onze concepten. 

MEPPEL - 29 FEBRUARI

Zaterdag 30 november was in alle opzichten een zeer geslaagde en zeer gezellige allereerste, uitverkochte editie van Soul City te Meppel in de prachtige, stijlvolle zaal van Restaurant ZIZO. Op zaterdag 29 februari volgt vanzelfsprekend een tweede editie en dan in 2 zalen. We raden iedereen aan de tickets op tijd te bestellen!

EINDHOVEN/NUENEN  - 7 MAART

Zaterdag 7 december jl. was de allereerste Soul City editie in Het Klooster te Nuenen, slechts enkele kilometers buiten Eindhoven. We waren op voorhand overtuigd dat deze locatie in de smaak zal vallen bij de Soul City Family! Het was een prachtfeest en het was een mooie voorloper voor het SOUL CITY LIVE! FESTIVAL op 31 mei. Voor het festival maken we bovendien gebruik van de theaterzaal, die dan helemaal gerenoveerd zal zijn. 

NIEUWEGEIN - 25 APRIL

Soul City is gevraagd te participeren met het TJENGKÉ FESTIVAL, dat op 24/26 april plaatsvindt in de Beursfabriek te Nieuwegein. Natuurlijk willen we dat! Op zaterdagavond 25 april gaan we daar een spetterende avond wegzetten met Soul, Disco, Dance Classics, maar ook met Hiphop/R&B en zelfs Reggaeton en Moombahton! Dit event wil je zeker niet missen!

ROSMALEN - 26 APRIL

Zalencentrum de Kentering is geen onbekend terrein voor ons. We komen er erg graag; niet alleen vanwege de Brabantse gemoedelijkheid, maar ook vanwege de mooie zalen, met podium. We zijn zeer blij dat we op 30 mei de primeur hebben met Soul City Live! Rosmalen. De party is tot 03:00 uur in 3 zalen.

UTRECHT - 30 MEI

Op 15 februari jl. stond In de stijlvolle Vip-Business Lounges van het Stadion Galgenwaard de premiere van Soul City Utrecht. Deze editie is in combinatie met El Corazón Ardiente, een latin-concept met salsa en bachata. Als je dit concept nog niet kent, laat het je verrassen. Op 30 mei volgt de 2e editie!

 

Check de events op de AGENDA.

Soul City viert 10-jarig bestaan op 31 mei

HIPHOP HOORAY!

Zondag 31 mei 2020 (1e Pinksterdag) vieren we het 10-JARIG JUBILEUM van Soul City en dat doen we met een klein, maar fijn festival in Het Klooster te Nuenen. Dance Classics, RnB, Soul, Motown, Funk, Disco, Swingbeat, Hiphop, Reggae, Club Classics, Hardsoul, Nu-Disco en Funky Disco-House! Het Klooster heeft meerdere zalen, inclusief een mooi theater. Nuenen ligt slechts enkele kilometers buiten Eindhoven. Volg ons en je krijgt steeds meer informatie over dit evenement met food, music & fun! 
 

De 3e fase voorverkooptickets loopt nu, tot 30 mei. Met deze LATE BIRD TICKETS kun je nog steeds voordelig naar het SOUL CITY LIVE! FESTIVAL! De Group Tickets zijn zelfs nog voordeliger. Profiteer NU! Check het event op onze AGENDA en STAY TUNED!

Jouw Party, maar dan geheel in de Soul City stijl! Jij wilt een leuk en mooi event maken van jouw bijzonder moment? Een bruiloft, jubileum, verjaardag of je moet een personeelsfeest plannen?

Samen met jou een prachtig, memorabel feest organiseren, geheel in de Soul City stijl. We hebben een ruime range in artiesten, bands en DJ's en kunnen bovendien zorgen voor een complete styling (make-up of make-over). Neem contact op met ons en we bespreken hoe wij kunnen aansluiten op jouw wensen. Eén ding is zeker, we gaan er samen een uniek feest van maken! Mail of bel ons via CONTACT!