ZIZO in Meppel, Het Klooster in Nuenen en Stadion Galgenwaard in Utrecht zijn de nieuwe locaties Soul City

Naast de bestaande locatie Het Ketelhuis, op het Landgoed Grote Beek te Eindhoven zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, passende locaties voor onze concepten. 

Meppel

Zaterdag 30 november was in alle opzichten een zeer geslaagde en zeer gezellige allereerste, uitverkochte editie van Soul City te Meppel in de prachtige, stijlvolle zaal van Restaurant ZIZO. Op zaterdag 29 februari 2020 volgt een tweede editie en dan in 2 zalen. We raden iedereen aan de tickets op tijd te bestellen!

Eindhoven/Nuenen 

Zaterdag 7 december jl. was de allereerste Soul City editie in Het Klooster te Nuenen, slechts enkele kilometers buiten Eindhoven. We waren op voorhand overtuigd dat deze locatie in de smaak zal vallen bij de Soul City Family! Het was een prachtfeest en het was een mooie voorloper voor het Soul City Festival, 31 mei 2020. Voor het festival maken we bovendien gebruik van de theaterzaal, die dan helemaal gerenoveerd zal zijn. 

Utrecht

In de stijlvolle Vip-Business Lounges van het Stadion Galgenwaard staat Soul City vanaf 15 februari 2020. Deze editie is in combinatie met El Corazón Ardiente, een latin-concept met salsa en bachata. Als je dit concept nog niet kent, laat het je verrassen! Check de events op de AGENDA.

Soul City viert 10-jarig bestaan op 31 mei 2020

HIPHOP HOORAY!

Zondag 31 mei 2020 (1e Pinksterdag) vieren we het 10-jarig bestaan van Soul City en dat doen we met een klein, maar fijn festival in Het Klooster te Nuenen. Dance Classics, RnB, Soul, Motown, Funk, Disco, Swingbeat, Hiphop, Reggae, Club Classics, Hardsoul, Nu-Disco en Funky Disco-House! Het Klooster heeft meerdere zalen, inclusief een mooi theater. Nuenen ligt slechts enkele kilometers buiten Eindhoven. Volg ons en je krijgt steeds meer informatie over dit evenement met food, music & fun! 
 

De 2e fase voorverkooptickets loopt nu, tot 1 januari 2020. Met deze EARLY BIRD TICKETS kun je nog steeds voordelig naar het SOUL CITY LIVE! FESTIVAL! De Group Tickets zijn zelfs nog voordeliger. Profiteer NU! Check het event op onze AGENDA en STAY TUNED!

Jouw Party, maar dan geheel in de Soul City stijl! Jij wilt een leuk en mooi event maken van jouw bijzonder moment? Een bruiloft, jubileum, verjaardag of je moet een personeelsfeest plannen?

Wij kunnen samen met jou een prachtig, memorabel feest organiseren, geheel in de Soul City stijl. We hebben een ruime range in artiesten, bands en DJ's en kunnen bovendien zorgen voor een complete make-up of make-over. Neem contact op met ons en we bespreken hoe wij kunnen aansluiten op jouw wensen. Eén ding is zeker, we gaan er samen een uniek feest van maken! Mail of bel ons via CONTACT!